New employees 2019

Der kommer løbende nye stærke kompetencer til ProInvent, som bidrager med ny viden og er med til at drive virksomheden med det ansvar det er, at levere industrimaskiner med den nyeste teknologiske viden til danske og internationale virksomheder.

Click to see new employees 2018

Click to see new employees 2017

Kim Ingemann Poulsen

Montør Automatiktekniker
Kim Ingemann Poulsen er udlært På Brüel og Kjær som Elektronikmekaniker og har desuden været selvstændig med udvikling og fremstilling af specieldele til samleautomater og dele til Trykstøbemaskiner. Deslige har han været beskæftiget med Reparation og fremstilling af formværktøjer. Kim har 30 års erfaring med opbygning og indkøring af specielmaskiner.

Ari Lamhauge

Udviklings- og konstruktionsingeniør
Ari har en uddannelse som Civilingeniør i Konstruktion og Mekanik fra DTU. Ari kommer fra en stilling som maskiningeniør hos Weibel Scientific, hvor han de sidste 2 år har arbejdet med design og konstruktion af Dobbler radarer, hovedsageligt til det amerikanske og svenske forsvar. Hos ProInvent deltager Ari i udviklingsprojekter lige fra idégenerering og konceptudvikling til indkøb, detailtegninger og designspecifikationer på projekter til VikingGenetics og Coloplast

Claus Jeppesen

Udviklings- og konstruktionsingeniør
Claus Jeppesen er uddannet som Maskiningeniør på Københavns Teknikum. Han har i mange år udviklet maskiner og udstyr til flere store og små danske virksomheder. Han har 10 års erfaring som projektleder inden for apparater til metallografiske undersøgelser hos Struers Aps. Senest har han stået for apparater og procesudstyr til produktion af metallografiske forbrugsmaterialer hos Akasel A/S

Patrick Kupfer

Udviklings- og konstruktionsingeniør
Patrick has a diploma in automotive engineering from the University of Applied Sciences in Berlin and has 10 years of experience as a mechanical engineer in the development of special purpose machinery. He is capable of the whole development process from the initial idea to the final machine including concept development, 3D-Design, mechanical engineering, assembling, testing and commissioning. He developed machines for different branches like manufacturing and testing of automotive products, high speed packaging and food processing. He also has experience in product development for the automotive industry. At ProInvent Patrick works for Coloplast in providing packaging equipment for their medical products.

Daniel Vissing Dalsgaard

Montør
Daniel er oprindeligt uddannet automekaniker har arbejdet på tværs i autobranchen i 15 år. Han er startet som montør på værkstedet i august 2019.Daniel har været ansat som mekaniker, tekniker, arbejdsmiljø repræsentant, tillidsmand, indskriver, afdelingsleder sin tid hos Autostreit, Quickpot og VW Erhverv.I 2016 fik han chancen for at arbejde for Koenigsegg Automotive AB. Her har han arbejdet som prototype udvikler, ansvarlig for lav og høj volts elektronik udvikling og sikkerhed, samt opstart, indkøring og kalibrering af forbrændingsmotoren, elmotorne og el-systemet på hybridbilen Regera, som har verdensrekorden for hurtigste serieproducerede bil 0-400-0 km/t (31,49 sek.). Desuden har jeg været teknisk ansvarlig for el-systemet på Koenigsegg Regera under homologiserings og crash test i Idiada i Spanien, hvilket var en stor succes. Og så har han desuden været taler på TU-Automotive e-Mobility konferensen i Detroit.

Morten Aagaard Löchte

Udviklings- og konstruktionsingeniør
Morten Aagaard Löchte har en bachelor som maskiningeniør fra DTU, med specialisering i produktion og konstruktion. Morten startede som vikar hos ProInvent i februar 2017 og blev fastansat pr. 1. august 2019. Under sin uddannelse har Morten skrevet bachelor omkring produktoptimering og –udvikling i samarbejde med SustainSolutions ApS. Morten er en del af konstruktionsgruppen og deltager i udviklingsprojekter med arbejdsopgaver som idégenerering, konceptudvikling, konstruktion, indkøb, detaljetegninger, designspecificationer og dokumentation til projekter for Stansomatic, Coloplast og Umicore.

Karlien Klara R. Kleisz

M.Sc. Automation & Robotics Engineer
Karlien har en bachelor i Elektromekanik og en Master med fokus på robotteknologi og Intelligent Manufacturing. Karlien har tre udmærkelser: to Cum Laude og en Magna Cum Laude. Hun er netop ansat i ProInvents styringsafdeling. Karlien har en baggrund som  applikationsingeniør, hvor hun blandt andet har arbejdede med barcode readers, RFID og Smart Cameras. Senere er karrieren gået til Rockwell, hvor Karlien har indgået i Global OEM Technical Consultants teamet som arbejdede med pre- og after-sales på teknisk højt niveau og programmering af forskellige PLC og HMI løsninger. Senest har Karlien arbejdet hos Eltronic A/S.  Hos ProInvent arbejder Karlien primært med ABB robotprogrammering, ABB Robot Studio simulering, ABB Safe Move Pro smart sikkerhedssystemer og sekundært med AB PLC og HMI.

Nikolaj Skov Jensen

Udviklings- og konstruktionsingeniør
Konstruktionsgruppen er udvidet med Nikolaj Skov Jensen. Nikolaj er uddannet maskiningeniør fra Århus Universitet og har en M.Sc. i Engineering Design and Applied Mechanics fra DTU. Nikolaj har tidligere været vikar i ProInvent og er nu blevet fastansat pr. 1. marts 2019. Nikolaj deltager i udviklingsprojekter lige fra idégenerering, konceptudvikling og budgettering til maskinkonstruktion, indkøb, detailtegninger, designspecifikationer samt dokumentation på projekter til Bavarian Nordic, Coloplast og Umicore.

 

Anders Dahl Henriksen

Ph.D. Vision Specialist
We are excited to announce that Anders recently joined ProInvent's vision group. He holds both an M.Sc. degree and a Ph.D. degree in Physics and Nanotechnology. While being a Ph.D. fellow, his research required developing new optically based measurement methods and, thus, Computer Vision. The topic was so compelling that he decided to make Vision his professional focus. After finishing his Ph.D., he joined BluSense and Philips BioCell, where he developed vision algorithms for medical devices. Then he ventured on to create advanced Deep Learning algorithms that can analyze a golfer's swing from a video for Trackman. Anders has an impressive track record in developing and implementing advanced vision systems. His deeply theoretical background from physics, combined with his practical software developing skills, makes him an outstanding vision engineer. At ProInvent, he will mainly focus on implementing Deep Learning algorithms, but will also apply his talents in developing general vision systems.

Morten Møller Rasmussen

Industritekniker og produktions teknolog
Morten er industritekniker CNC og Produktions teknolog med speciale i produktudvikling. Morten er netop ansat i ProInvents montage afdeling. Morten har en baggrund som industritekniker hvor han har arbejdet med prototype fremstilling og test hos Grundfos. Senere er karrieren gået til Saxe Hansen, hvor Morten har indgået i konstruktions teamet som arbejdede med at konturere og produktionsmodne automations anlæg hovedsagelig til plast industrien. Senest har Morten været ansat på Svendborg erhvervsskole hvor han primært indgik i undervisningen på uddannelserne til industritekniker og tekniks designer. Hos ProInvent arbejder Morten primært med montage men hjælper også til i konstruktions teamet efter behov.      

Esben Skov Rasmussen

Udviklings- og konstruktionsingeniør
Esben Skov Rasmussen har en professionsbachelor som maskiningeniør fra DTU, med specialisering indenfor konstruktionsteknik og design. Esben har været en del af ProInvent siden september 2017 - først som praktikant og siden studentermedhjælper, og er per. 1. marts 2019 fastansat. I sit uddannelsesforløb har Esben været på udveksling på Purdue University, Indiana, USA og har skrevet bachelor projekt for Kassow robots med fokus på produktudvikling, optimering og FEM. Esben arbejder pt. med maskinkonstruktion, design og udvikling i et stort langsigtet projekt til Coloplast A/S, som skal udvikles og leveres i samarbejde med Harro Höfliger Verpackungsmaschinen GmbH.

  

 

Rasmus Ahrenkiel Lyngby

Leder af visionafdelingen
Rasmus Ahrenkiel Lyngby er Ph.D i computervision, og ansat i ProInvent som leder af vores nye forretningsben indenfor projektbaserede visionløsninger. Rasmus kommer fra en stilling som Postdoc ved Institut for Anvendt Matematik og Datalogi (DTU Compute), hvor han har arbejdet med et projekt for DMRI. Rasmus har gennemført sin erhvervs-Ph.D i et samarbejde mellem DTU og Siemens Gamesa Renewable Energy, hvor han udviklede et robotbaseret 3D skannersystem til inspektion af vindmøllevinger. Desuden er han civilingeniør fra Aalborg Universitet, med speciale i Computer Vision, Graphics and Interactive Systems samt Machine Learning. Rasmus er erfaren indenfor bl.a. C++, Python, Matlab, OpenCV, TensorFlow, Qt og Android SDK. 
Rasmus har ansvaret for implementering af vores nye visionstrategi, der overordnet går ud på at skabe en enklere visionteknologi, der fuldt ud matcher det, vores kunder har behov for, eksempelvis multispektrale løsninger. ProInvents visiongruppe som Rasmus har ansvaret for at opbygge til den store efterspørgsel i markedet, arbejder med Smart Cameras og standardiserede PC baserede visionsystemer, 3D scanning, robot-guidance samt Machine/Deep Learning.