Jobbet
Med reference til salgsdirektøren bliver du ansvarlig for at opsøge og udvikle salget for vores Produkt- og Maskine-udviklingsafdelinger. Du bliver en nøglerolle i et ambitiøst udviklings- og konsulenthus i vækst.

Du vil i samarbejde med ledelsen skulle udvikle salgsplaner og ved en struktureret tilgang skabe gode kontakter til samarbejdspartnere, gamle og nye kunder.

Dine primære opgaver vil være at udarbejde salgsplaner baseret på vores konsulenter og konstruktørers kompetencer og afdække potentielle nye kunder og forretningsmuligheder.
Ved disse planer vil du skulle kontakte kunder, afsøge deres behov og ved målrettet salg indgå i dialog om arbejdsopgaver og projekt muligheder hvor lige netop vores ekspertise kan gøre en forskel for deres virksomhed.

Kvalifikationer
Det vigtigste er dit gåpåmod, åbenhed og indstilling. Du skal kunne forstå vores kunder, der hovedsageligt er de danske medicinalvirksomheder, deres udfordringer og begrænsninger men også de muligheder der kendetegner en dansk medicinalbranche i rivende udvikling og vækst.

Du ved at vores kunder ønsker højeste kvalitet, høj faglighed og ærlighed – og ikke kan spises af med tomme løfter og forgyldte floskler.

Du er en struktureret, udadvendt, selvstændig og tillidsvækkende person der ikke er bange for at indgå i et tæt samarbejde på tværs af virksomheden.

Du er nysgerrig og proaktiv og kan selv opsøge viden på tværs af virksomheden for at kunne udarbejde den bedste salgsplan af vores kapaciteter.

Du har gerne erfaringer fra medicinalbranchen, teknisk salg, konsulent salg eller lignende, men ikke et krav.

Vi tilbyder
Fra begyndelsen af din ansættelse tilbyder vi dig et spændende job i en dynamisk virksomhed. I ProInvent er der kort vej fra tanke til handling, og her går kreativitet og struktur hånd i hånd. Du vil møde en inspirerende og udviklende hverdag med engagerede kolleger, masser af jobtilfredshed og professionelle udfordringer.

Vi har en unik kultur, hvor vi hjælper hinanden og har indarbejdet ”fremadrettet videndeling”. Det er dette, der udvikler os, og gør os endnu bedre. Vi stiller store krav til dig; men stadig har balance mellem arbejde og privatliv en høj prioritet. Vi tilbyder dig en attraktiv og konkurrencedygtig løn, der forhandles i henhold til kvalifikationer. Udover individuelt forhandlet løn tilbyder vi dig en bonusordning, overtidsbetaling, flexordning og sundheds- og pensionsforsikring.

Virksomheden
ProInvent A/S er en konsulent- og produktionsteknologiudviklings partner, der er specialiseret i at støtte innovation i nogle af verdens førende virksomheder inden for deres område, som Coloplast, Novo Nordisk, Leo Pharma, Haldor Topsøe, Novozymes, Radiometer, Bavarian Nordic og Umicore – og de drager fordel af højt automatiserede produktionssystemer.

De største fordele for kunder, der er partner med os, er: hurtige på markedet, høj produktivitet, effektiv produktion, muligheden for ubemandet produktion, ensartet produktkvalitet, godt arbejdsmiljø, god forretningsindtjening og øget konkurrenceevne.

Alt, hvad vi gør og planlægger at gøre i fremtiden, er baseret på hovedkundernes behov og forudsagte behov. Derfor foretager ProInvent paralleldesign af produkter og det relaterede produktionsudstyr inden for udvalgte kernekompetencer, der passer til kundernes behov. ProInvent følger og hjælper vores partnere fra idé til levering af produktionsteknologi.

Læs mere om ProInvent på Proinvent.dk.

 

Om rekrutteringsprocessen
Vi behandler ansøgninger løbende.

For mere information og detaljer om stillingen, kontakt venligst Head of Product Design, Anders Højholdt Daugaard tlf. +45 4299 1006 eller
e-mail: ahd@proinvent.dk.