Er du ekspert inden for designkontrol af medicinske produkter og procesudstyr? Har du erfaring med at sikre overholdelse af regulatoriske krav og standarder? Hvis ja, har vi en spændende mulighed til dig.

I produktudviklingsafdelingen hos ProInvent A/S hjælper vi vores kunder med at udvikle og teste næste generation af produkter gennem tæt samarbejde og partnerskab. Vi udnytter vores højt specialiserede færdigheder til at sikre kvalitet og sikkerhed for vores kunders medicinske produkter.

Hvem søger vi
Du er en analytisk og teoretisk stærk Design Control specialist. Du er proaktiv, resultatorienteret og en selvstændigt motiveret holdspiller med en helhedsorienteret tankegang. Du trives med at løse komplekse problemer ved hjælp af dine egne og dit teams færdigheder. Du har selvtillid og modet til at træde direkte ind i kundens verden.

Vi forventer, at du har en kandidat- eller bachelorgrad i ingeniørfaget eller lignende og har +5 års erfaring inden for arbejdet med effektive designkontrolprocesser, designkontrolprocedurer, risikovurdering eller lignende. Derudover forventer vi, at du har følgende:

 • Solid erfaring inden for designkontrol af medicinsk udstyr og kendskab til relevante regulativer og standarder (f.eks. FDA, ISO, MDR).
 • Erfaring med at etablere og opretholde effektive designkontrolprocesser i overensstemmelse med relevante regulativer og standarder.
 • Erfaring med at udvikle og implementere designkontrolprocedurer og retningslinjer for at sikre overholdelse af kravene fra myndighedsorganer og kunder.
 • Erfaring med at gennemføre risikovurderinger og -analyser for at identificere potentielle farer og risici i forbindelse med produktets design.
 • Erfaring med ”change management”, at overvåge og gennemgå designændringer for at sikre, at de er korrekt dokumenteret og godkendt i henhold til gældende krav.
 • Kan samarbejde tæt med tværfunktionelle teams, herunder R&D, Kvalitetssikring og Produktion, for at sikre en sømløs implementering af designkontrolaktiviteter.
 • Erfaring med at opdatere og vedligeholde designkontrolrelateret dokumentation i overensstemmelse med regulative krav og virksomhedens retningslinjer.
 • Erfaring med at støtte ved interne og eksterne audits og inspektioner vedrørende designkontrolprocesser og dokumentation.
 • Stor opmærksomhed på detaljer og evne til at arbejde både selvstændigt og som en del af et team.
 • IT-kompetent med Microsoft Outlook, Word, Excel og typiske filudvekslingsplatforme.
 • Du har fremragende skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på engelsk og dansk.

 

Vi tilbyder
Fra begyndelsen af din ansættelse tilbyder vi dig et spændende job i en dynamisk virksomhed. I ProInvent er der kort vej fra tanke til handling, og her går kreativitet og struktur hånd i hånd. Du vil møde en inspirerende og udviklende hverdag med engagerede kolleger, masser af jobtilfredshed og professionelle udfordringer.

Vi har en unik kultur, hvor vi hjælper hinanden og har indarbejdet ”fremadrettet videndeling”. Det er dette, der udvikler os, og gør os endnu bedre. Vi stiller store krav til dig; men stadig har balance mellem arbejde og privatliv en høj prioritet. Vi tilbyder dig en attraktiv og konkurrencedygtig løn, der forhandles i henhold til kvalifikationer. Udover individuelt forhandlet løn tilbyder vi dig en bonusordning, overtidsbetaling, fleksordning og sundheds- og pensionsforsikring.

Virksomheden
ProInvent A/S er en konsulent- og produktionsteknologiudviklingspartner, der er specialiseret i at støtte innovation i nogle af verdens førende virksomheder inden for deres område, som Coloplast, Novo Nordisk, Leo Pharma, Haldor Topsøe, Novozymes, Radiometer, Bavarian Nordic og Umicore – og de drager fordel af højt automatiserede produktionssystemer.

De største fordele for kunder, der er partner med os, er: hurtige på markedet, høj produktivitet, effektiv produktion, muligheden for ubemandet produktion, ensartet produktkvalitet, godt arbejdsmiljø, god forretningsindtjening og øget konkurrenceevne.

Alt, hvad vi gør og planlægger at gøre i fremtiden, er baseret på hovedkundernes behov og forudsagte behov. Derfor foretager ProInvent paralleldesign af produkter og det relaterede produktionsudstyr inden for udvalgte kernekompetencer, der passer til kundernes behov. ProInvent følger og hjælper vores partnere fra idé til levering af produktionsteknologi.

Læs mere om ProInvent på Proinvent.dk.

Om rekrutteringsprocessen
For mere information og detaljer om stillingen, kontakt venligst Head of Product Design, Anders Højholdt Daugaard tlf. +45 4299 1006 eller e-mail: ahd@proinvent.dk.

Vi behandler ansøgninger løbende.