Er du passioneret omkring at sikre kvaliteten og pålideligheden af førsteklasses medicinsk mekanisk udstyr, der hjælper med at forbedre menneskers liv? Har du en solid baggrund inden for test af mekaniske produkter, udstyr eller procesudstyr? Hvis ja, har vi en spændende mulighed for dig.

I Produktudviklingsafdelingen hos ProInvent A/S hjælper vi vores kunder med at udvikle og teste næste generation af produkter gennem tæt samarbejde og partnerskab. Vi udnytter vores højt specialiserede færdigheder til at skabe innovative løsninger med stærkt fokus på kundens behov, pålidelighed og fremstillelighed.

Hvem søger vi:
Du er en analytisk og teoretisk stærk testingeniør. Du er proaktiv, resultatorienteret og en selvstændigt motiveret holdspiller med en helhedsorienteret tankegang. Du trives med at løse komplekse problemer ved hjælp af dine egne og dit teams færdigheder. Du har selvtillid og modet til at træde direkte ind i kundens verden.

Vi forventer, at du har en kandidat- eller bachelorgrad i ingeniørfaget eller lignende og har +5 års erfaring inden for arbejde med test af mekaniske produkter, procesudstyr eller lignende. Derudover forventer vi, at du har følgende:

  • Erfaring med at udføre grundig test og evaluering af medicinsk udstyr eller procesudstyr med fokus på både enhedsfunktionalitet og ydeevne.
  • Erfaring med at udvikle og implementere testplaner, protokoller og testcases for at validere enhedens ydeevne og overholdelse af regulatoriske standarder.
  • Stærk viden om relevante industristandarder og regulativer (f.eks. FDA, ISO, IEC) vedrørende test af medicinsk udstyr.
  • Kendskab til forskellige testmetoder, herunder funktionsmæssig test, ydelsestest og pålidelighedstest.
  • Analysere testresultater, identificere problemer og foreslå løsninger til designforbedringer eller procesoptimering.
  • Stor opmærksomhed på detaljer og evne til at arbejde både selvstændigt og som en del af et team.
  • IT-kompetent med Microsoft Outlook, Word, Excel og typiske filudvekslingsplatforme.
  • Du har fremragende skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på engelsk og dansk.

Hvad tilbyder vi:
Fra begyndelsen af din ansættelse tilbyder vi dig et spændende job i en dynamisk virksomhed. I ProInvent er der kort vej fra tanke til handling, og her går kreativitet og struktur hånd i hånd. Du vil møde en inspirerende og udviklende hverdag med engagerede kolleger, masser af jobtilfredshed og professionelle udfordringer.

Vi har en unik kultur, hvor vi hjælper hinanden og har indarbejdet ”fremadrettet videndeling”. Det er dette, der udvikler os, og gør os endnu bedre. Vi stiller store krav til dig; men stadig har balance mellem arbejde og privatliv en høj prioritet. Vi tilbyder dig en attraktiv og konkurrencedygtig løn, der forhandles i henhold til kvalifikationer. Udover individuelt forhandlet løn tilbyder vi dig en bonusordning, overtidsbetaling, flexordning og sundheds- og pensionsforsikring.

Virksomheden:
ProInvent A/S er en konsulent- og produktionsteknologiudviklings partner, der er specialiseret i at støtte innovation i nogle af verdens førende virksomheder inden for deres område, som Coloplast, Novo Nordisk, Leo Pharma, Haldor Topsøe, Novozymes, Radiometer, Bavarian Nordic og Umicore – og de drager fordel af højt automatiserede produktionssystemer.

De største fordele for kunder, der er partner med os, er: hurtige på markedet, høj produktivitet, effektiv produktion, muligheden for ubemandet produktion, ensartet produktkvalitet, godt arbejdsmiljø, god forretningsindtjening og øget konkurrenceevne.

Alt, hvad vi gør og planlægger at gøre i fremtiden, er baseret på hovedkundernes behov og forudsagte behov. Derfor foretager ProInvent paralleldesign af produkter og det relaterede produktionsudstyr inden for udvalgte kernekompetencer, der passer til kundernes behov. ProInvent følger og hjælper vores partnere fra idé til levering af produktionsteknologi.

Læs mere om ProInvent på Proinvent.dk.

Om rekrutteringsprocessen:
Vi behandler ansøgninger løbende.

For mere information og detaljer om stillingen, kontakt venligst Head of Product Design, Anders Højholdt Daugaard tlf. +45 4299 1006 eller e-mail: ahd@proinvent.dk.