Hvis du brænder for at skabe førsteklasses medicinsk udstyr, der hjælper med at forbedre menneskers liv, er du præcis den, vi leder efter.

I Produktudviklingsafdelingen hos ProInvent A/S hjælper vi vores kunder med at udvikle næste generation af produkter gennem tæt samarbejde og partnerskab. Vi udnytter vores højt specialiserede færdigheder til at skabe innovative løsninger med stærkt fokus på kundens behov, pålidelighed og fremstillelighed.

Vi søger en højt kvalificeret senior mekanisk ingeniør, der er klar til at påtage sig en spændende karriere som konsulent og hjælpe vores kunder med at bringe produkter hurtigere på markedet ved at anvende deres dybe viden inden for mekanisk design.

Hvem søger vi:
Du er en analytisk og teoretisk stærk senior mekanisk ingeniør. Du er proaktiv, resultatorienteret og en selvstændigt motiveret holdspiller med en helhedsorienteret tankegang. Du forstår og har en brugercentreret designmetode. Du trives med at løse komplekse problemer ved hjælp af dine egne og dit teams færdigheder. Du har selvtillid og modet til at træde direkte ind i kundens verden.

Vi forventer, at du har en kandidat- eller bachelorgrad i ingeniørfaget og har +5 års erfaring inden for mekanisk ingeniørarbejde. Derudover forventer vi, at du har følgende:

  • Ekspertviden om 3D-modelleringsmiljøer, ”best practice” for design og modellering.
  • Erfaring med mekanisk linkagedesign, strukturel design og komplekse samlinger.
  • Erfaring og viden om mekanisk ingeniørvidenskab og anvendelse af mekaniske teorier til praktisk konceptdesign.
  • Erfaring med at udlede, forfine og prioritere bruger- og tekniske krav på projektteamniveau
  • Erfaring med at optimere krav og design til produktion, pålidelighed og omkostninger
  • Designfærdigheder inkluderer forståelse af design i overensstemmelse med gældende standarder.
  • Erfaring med udvikling af medicinsk udstyr og designkontrol (foretrukket).
  • IT-kompetent med Microsoft Outlook, Word, Excel og typiske filudvekslingsplatforme.
  • Du har fremragende skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på engelsk og dansk.

 

Hvad tilbyder vi:
Fra begyndelsen af din ansættelse tilbyder vi dig et spændende job i en dynamisk virksomhed. I ProInvent er der kort vej fra tanke til handling, og her går kreativitet og struktur hånd i hånd. Du vil møde en inspirerende og udviklende hverdag med engagerede kolleger, masser af jobtilfredshed og professionelle udfordringer.

Vi har en unik kultur, hvor vi hjælper hinanden og har indarbejdet ”fremadrettet videndeling”. Det er dette, der udvikler os, og gør os endnu bedre. Vi stiller store krav til dig; men stadig har balance mellem arbejde og privatliv en høj prioritet. Vi tilbyder dig en attraktiv og konkurrencedygtig løn, der forhandles i henhold til kvalifikationer. Udover individuelt forhandlet løn tilbyder vi dig en bonusordning, overtidsbetaling, flexordning og sundheds- og pensionsforsikring.

Virksomheden:
ProInvent A/S er en konsulent- og produktionsteknologiudviklings partner, der er specialiseret i at støtte innovation i nogle af verdens førende virksomheder inden for deres område, som Coloplast, Novo Nordisk, Leo Pharma, Haldor Topsøe, Novozymes, Radiometer, Bavarian Nordic og Umicore – og de drager fordel af højt automatiserede produktionssystemer.

De største fordele for kunder, der er partner med os, er: hurtige på markedet, høj produktivitet, effektiv produktion, muligheden for ubemandet produktion, ensartet produktkvalitet, godt arbejdsmiljø, god forretningsindtjening og øget konkurrenceevne.

Alt, hvad vi gør og planlægger at gøre i fremtiden, er baseret på hovedkundernes behov og forudsagte behov. Derfor foretager ProInvent paralleldesign af produkter og det relaterede produktionsudstyr inden for udvalgte kernekompetencer, der passer til kundernes behov. ProInvent følger og hjælper vores partnere fra idé til levering af produktionsteknologi.

Læs mere om ProInvent på Proinvent.dk.

Om rekrutteringsprocessen:
For mere information og detaljer om stillingen, kontakt venligst Head of Product Design, Anders Højholdt Daugaard tlf. +45 4299 1006 eller e-mail: ahd@proinvent.dk.

Vi behandler ansøgninger løbende.