Vi søger en dygtig og erfaren Salgschef. Så hvis du vil være med på førsteholdet hos en af Danmarks førende maskinbyggere, har du chancen nu.

Stillingen:
Vi søger en engageret og resultatorienteret salgschef, der med reference til direktør og hovedaktionær får ansvaret for at drive og udvikle det samlede salg af vores maskiner.

Hovedansvar bliver, i samarbejde med et engageret team af sælgere, projektledere og specialister at styrke og udvikle firmaets markedsposition inden for specialbyggede højteknologiske produktionsmaskiner.

I samarbejde med ledelsen får du ansvaret for udvikling af salgsbudgetter og den fremtidige strategi for at opfylde dette.

Du vil få en meget bred kontaktflade, da du vil stå for kundemøder, brainstorms og konceptsessioner. Vi forventer ligeledes, at du kommer med input i design- og konstruktionsfasen.

Der er tale om projektsalg, og et projekt har typisk en tidshorisont på ½-1½ år. De fleste kunder er danske, men du skal forvente rejseaktiviteter til produktionssites op til ca. 20 dage årligt.

Din ballast:
Du har erfaring med projektsalg, gerne fra en relateret branche med salg af maskiner med en høj grad af automation.

Du har en relevant kommerciel og handelsuddannelse, og da der er tale om salg af komplekse maskiner, vil det være en fordel hvis du har en relevant teknisk uddannelse evt. som ingeniør, maskinmester eller lignende. Du er interesseret i teknik, og har forståelse for maskiner med et højt automationsniveau.

Det er absolut en fordel, hvis du tidligere i din karriere, har arbejdet med projektledelse og/eller konstruktion af maskiner og aktivt kan byde ind mht. øsningsmodeller og maskinfunktioner i tæt dialog med kunder samt vores maskin- og automationsingeniører.

Rollen kræver ligeledes, at du har en stærk forretningsmæssig forståelse for og trives med projektsalg, hvor salgsprocessen er lang. Du er vant til at arbejde med budgetter og pipelinestyrring.

Vi forventer ligeledes, at du er rutineret bruger af almene IT- og salgsværktøjer, og du kan kommunikere ubesværet på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Personlig profil:
Med projektsalg som din styrke arbejder du systematisk og struktureret. Du mestrer positiv kommunikation som en af dine styrker, du har interesse for dine omgivelser, du motiverer og følger naturligt dine kolleger.

Som person er du robust og handlekraftig, og du "vælter" ikke, når der kommer lidt pres fra kunder og kolleger, du får tingene til at fungere i praksis. Du tager ansvar for dine egne arbejdsområder og sætter en ære i at have styr på dine salgsprojekter. Du arbejder kreativt med begejstring og stor energi, du er informativ, positiv og vant til kundekontakt.

Vi lægger vægt på teamwork og trivsel, så du er behageligt selskab, har en god situationsfornemmelse, og du har en god humor.

Vi tilbyder:
Fra begyndelsen af din ansættelse tilbyder vi dig et spændende job i en dynamisk virksomhed. I ProInvent er der kort vej fra tanke til handling, og her går kreativitet og struktur hånd i hånd. Du vil møde en inspirerende og udviklende hverdag med engagerede kolleger, masser af jobtilfredshed og professionelle udfordringer.

Vi har en unik kultur, hvor vi hjælper hinanden og har indarbejdet ”fremadrettet videndeling”. Det er dette, der udvikler os, og gør os endnu bedre. Vi stiller store krav til dig, men stadig har balance mellem arbejde og privatliv en høj prioritet. Vi tilbyder dig en attraktiv og konkurrencedygtig løn, der forhandles i henhold til kvalifikationer. Udover individuelt forhandlet løn tilbyder vi dig en bonusordning og sundheds- og pensionsforsikring.

I takt med din og virksomhedens udvikling, kan vi tilbyde gode personlige udviklingsmuligheder, både ledelsesmæssige, men også muligheden for indtræde som partner.

Virksomheden:
ProInvent A/S er en integreret produkt- og produktionsteknologiudviklingspartner, der er specialiseret i at støtte innovation i nogle af verdens førende virksomheder inden for deres område, som Coloplast, Novo Nordisk, Leo Pharma, Widex, Novozymes, Radiometer, Bavarian Nordic og Umicore - Virksomhederne arbejde alle internationalt og drager fordel af højt automatiserede produktionssystemer.

De største fordele for kunder, der er partner med os, er: hurtige på markedet, høj produktivitet, effektiv produktion, automatisering af processer der ikke er tilgængelige på markedet, ensartet produktkvalitet, godt arbejdsmiljø, god forretningsindtjening og øget konkurrenceevne.

Vores drivkraft er nøglekundernes behov og forudsagte behov. ProInvent følger og hjælper vores partnere fra idé til levering af produktionsteknologi.

 

Ansøgning og kontakt:
Det er nemt, send en e-mail til kd@profilsearch.dk med dit CV og et par ord om, hvem du er, hvorfor du er interesseret, og hvad du kan bidrage med.

Hvis der er et match, kan du senere i processen blive bedt om at lave en motiveret ansøgning.

Du er meget velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09, såfremt du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om virksomheden eller stillingen.