ProInvent A/S leder efter en dygtig og erfaren Projektleder til vores afdeling for udvikling af højteknologiske produktionsmaskiner. Så hvis du vil være med på holdet hos en af Danmarks førende maskinbyggere, har du chancen nu.

Stillingen:
Vi tilbyder dig en stilling, hvor du for alvor kommer med i maskinrummet, idet du vil deltage i alle faser i projektet lige fra salg til aktivt at medvirke til udviklingen af de overordnede teknologier og løsninger, samt deltage i realisering og idriftsættelse af maskinerne.

Der er fokus på projektlederdelen i jobbet og du får ansvaret for projektplanlægning, projektstatus og rapportering, samt budget- og ressourceansvar. Med andre ord så forventer vi, at du kan styre udfordrende projekter i mål - både mht. maskinfunktion, tidsplan og økonomi.

Du kommer til at arbejde med de nyeste teknologiske løsninger, hvor kun kreativitet sætter grænsen. Du får ansvar, og vi støtter og investerer i din udvikling, så du og teamet gør en forskel for kunderne. Vi praktiserer projektstyring efter stage-gate modellen.

Du vil få en meget bred kontaktflade, da du vil deltage i kundemøder, brainstorms, konceptsessioner og være tæt på fremstilling og aflevering af maskinerne til kunden. Vi forventer ligeledes at du kommer med input i design og konstruktionsfasen. Et projekt har typisk en tidshorisont på ½ - 1 år, og du skal forvente rejseaktiviteter - både i Danmark og i udlandet - op til ca. 30 dage årligt.

Din erfaring:
Din uddannelse er ingeniør, maskinmester eller lignende, og du har mindst 3-5 års projektledererfaring fra et lignende job. Du er interesseret i og har flair for teknik, og du har god mekanisk forståelse for maskiner med et højt automationsniveau.

Det er absolut en fordel, hvis du har arbejdet med konstruktion af maskiner og aktivt kan byde ind mht. løsningsmodeller og maskinfunktioner i tæt dialog med kunder samt vores maskin- og automationsingeniører.

Rollen kræver ligeledes, at du har en stærk forretningsmæssig forståelse for og erfaring med projektledelse med ansvar for økonomi og budgetter samt tids- og ressourcestyring.
Vi forventer ligeledes, at du er rutineret bruger af almene IT- og projektstyringsværktøjer, vi bruger MS Projekt og Excel. Du kan kommunikere ubesværet på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Personlig profil:
Med projektledelse som din styrke arbejder du systematisk og struktureret. Du mestrer positiv kommunikation som en af dine styrker, du har interesse for dine omgivelser, du motiverer og følger naturligt de enkelte projektmedarbejdere tæt.

Som person er du robust og handlekraftig, og du "vælter" ikke, når der kommer lidt pres fra kunder og kolleger, du får tingene til at fungere i praksis. Du tager ansvar for dine egne arbejdsområder og sætter en ære i at have styr på dine projekter. Du arbejder med begejstring og stor energi, du er informativ, positiv og vant til kundekontakt.

Vi lægger vægt på teamwork og trivsel, så du er behageligt selskab, har en god situationsfornemmelse, og du har en god humor.

Vi tilbyder:
Fra begyndelsen af din ansættelse tilbyder vi dig et spændende job i en dynamisk virksomhed. I ProInvent er der kort vej fra tanke til handling, og her går kreativitet og struktur hånd i hånd. Du vil møde en inspirerende og udviklende hverdag med engagerede kolleger, masser af jobtilfredshed og professionelle udfordringer.

Vi har en unik kultur, hvor vi hjælper hinanden og har indarbejdet ”fremadrettet videndeling”. Det er dette, der udvikler os, og gør os endnu bedre. Vi stiller store krav til dig; men stadig har balance mellem arbejde og privatliv en høj prioritet. Vi tilbyder dig en attraktiv og konkurrencedygtig løn, der forhandles i henhold til kvalifikationer. Udover individuelt forhandlet løn tilbyder vi dig en bonusordning, overtidsbetaling, flexordning og sundheds- og pensionsforsikring.

Virksomheden:
ProInvent A/S er en integreret produkt- og produktionsteknologiudviklingspartner, der er specialiseret i at støtte innovation i nogle af verdens førende virksomheder inden for deres område, som Coloplast, Novo Nordisk, Leo Pharma, Haldor Topsøe, Novozymes, Radiometer, Bavarian Nordic og Umicore - og de drager fordel af højt automatiserede produktionssystemer.

De største fordele for kunder, der er partner med os, er: hurtige på markedet, høj produktivitet, effektiv produktion, muligheden for ubemandet produktion, ensartet produktkvalitet, godt arbejdsmiljø, god forretningsindtjening og øget konkurrenceevne.

Alt, hvad vi gør og planlægger at gøre i fremtiden, er baseret på hovedkundernes behov og forudsagte behov. Derfor foretager ProInvent paralleldesign af produkter og det relaterede produktionsudstyr inden for udvalgte kernekompetencer, der passer til kundernes behov. ProInvent følger og hjælper vores partnere fra idé til levering af produktionsteknologi.

Læs mere om ProInvent på Proinvent A/S

Ansøgning og kontakt:
Det er nemt, send en e-mail til kd@profilsearch.dk med dit CV og et par ord om, hvem du er, hvorfor du er interesseret, og hvad du kan bidrage med.
Hvis der er et match, kan du senere i processen blive bedt om at lave en motiveret ansøgning.

Du er meget velkommen til at kontakte personalekonsulent:
Kim Devantier fra Profil Search på tlf.20 21 89 09,
såfremt du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om virksomheden eller stillingen.