Senior Hardware Ingeniør med Team Lead-Ambitioner

 

Hvis du brænder for at udvikle medical devices og kombinationsprodukter i verdensklasse, der hjælper med at forbedre menneskers liv, så er du måske præcis den, vi leder efter.

I det hurtigt voksende produktudviklingsområde i ProInvent A / S hjælper vi vores kunder med at udvikle den næste generation af produkter gennem tæt samarbejde og partnerskaber. Vi udnytter vores meget professionelle færdigheder til at skabe nye innovative løsninger med stærkt fokus på kundernes behov, pålidelighed og fremstillingsmuligheder.

Vi er på udkig efter en højt kvalificeret Senior Hardware Engineer med Team Lead-ambitioner, der kan hjælpe vores kunder med at bringe produkter hurtigere på markedet ved at anvende deres dybe viden inden for disse områder.

 

Hvad tilbyder vi

Vi tilbyder et spændende job i en dynamisk virksomhed. Der er kort vej fra tanke til handling, og her går kreativitet og struktur hånd i hånd. Du møder en inspirerende og udviklende hverdag med spændende faglige udfordringer, engagerede kolleger og masser af arbejdsglæde. Vi har en unik kultur, hvor vi hjælper hinanden og har indarbejdet "fremadrettet videndeling". Det er det, der udvikler os og gør os endnu bedre.

Vi forventer meget af dig, men i et sundt miljø, der prioriterer balancen mellem job og familie. Du tilbydes en attraktiv lønpakke, der forhandles efter kvalifikationer. Ud over individuelt forhandlet løn tilbydes du bonusordning, overarbejde, Flex-ordning og sundheds- og pensionsforsikring.

 

Hvem leder vi efter

Du er en analytisk og teoretisk solid Senior Hardware Engineer. Du er proaktiv, resultatorienteret og en selvmotiveret holdspiller med en holistisk tankegang. Du har en brugercentreret designtilgang og trives ved at løse komplekse problemer ved at bruge dine egne samt din teams kompetencer. Desuden har du tilliden og modet til at komme direkte ind i kundens verden.

Vi forestiller os, at du har en kandidat- eller bachelorgrad i elektronisk teknik og har +10 års erfaring inden for hardware-ingeniør.

Desuden forventer vi, at du har følgende:

  • Stærk erfaring og viden om elektrotekniske discipliner og anvendelse af elektriske teorier til praktisk konceptdesign til medicinsk udstyr.
  • En stærk problemløser med et meget kreativt sind til konceptudvikling og detaljeret design.
  • Erfaring med at udlede, forfine og prioritere bruger- og tekniske krav på projektteamniveau.
  • Erfaring med optimering af krav til produktion, pålidelighed og omkostninger.
  • Erfaring med specifikationsindstillinger, udvikling, fejlretning og test af elektronik til produkter og testudstyr.
  • Design af udskrifter (TF / FPC / PCB) til produkter og testudstyr.
  • Udførelse af simuleringer og målinger af komponenter og systemer.
  • Erfaring med forståelse af elektronikstandarder (IEC 60601)
  • Computer dygtig og dygtig med Microsoft Outlook, Word, Excel og typiske fildelingsplatforme
  • Du har fremragende skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på engelsk.

 

Om rekrutteringsprocessen

Hvis stillingen som Senior Hardware Ingeniør lyder som noget for dig, bedes du ansøge - Vi ser frem til at høre fra dig.

For mere information og detaljer om stillingen bedes du kontakte Chief Development Officer, René Ferm Nyberg på telefon 2829 2990

Vi behandler applikationer kontinuerligt. Indsend din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.