ProInvent A/S leder efter en dygtig og erfaren PLC-ingeniør til vores afdeling for robotteknologi og automatisering, så hvis du vil være med på holdet hos en af Danmarks førende maskinbyggere, har du chancen nu.

Stillingen:
Vi tilbyder dig en stilling som et vigtigt medlem af projektteamet, hvor du vil projektere og programmere PLC-styringen af anlæggene.

Du vil deltage i budgettering og designspecifikation af styringen, indkøb, konfiguration og programmering af PLC- og servooperationer, HMI-systemer og servicering af leverede anlæg. Vi er Rockwell Automation OEM Partner og OMRON Solution Partner. Vi arbejder også meget med Siemens og TrioMotion Technology.

Du vil arbejde sammen med en projektleder, maskinkonstruktører og maskinspecialister i vores eget monteringsværksted i Hørsholm. Endelig installation og idriftsættelse af maskiner og anlæg finder sted hos kunderne. I dit daglige arbejde vil du samarbejde tæt med kolleger, leverandører og kunder. Du skal forvente rejseaktiviteter - både i Danmark og i udlandet - optil ca. 30 dage årligt.

Din balast:
Din uddannelse er automatiseringsingeniør eller lignende, og du har mindst 5 års erfaring. Du er interesseret i og har flair for teknik, dokumentation og kundepleje og har gode færdigheder og viden om EL-hardware.

Det er absolut en fordel, hvis du har overlegen dygtighed inden for maskinteknik. Vi forventer, at du har bred erfaring med implementering og idriftsættelse af maskinstyring på produktionsanlæg. Du har den nødvendige færdighed og tilpasningsevne til at deltage i løsningen af meget forskellige udviklingsopgaver for kunder, der ofte er internationalt førende virksomheder inden for deres område.

Personlig profil:
Du er systematisk og struktureret. Du mestrer teori og er den praktiske person, der får ting til at ske og fungere i praksis. Du arbejder meget uafhængigt og tager ansvar for dine egne arbejdsområder. Du er udadvendt, positiv og vant til kundekontakt. Du er god til at samarbejde, innovativ og energisk.

Du har ønsket om og evne til at holde mange bolde i luften; du er resultatorienteret og lægger vægt på overholdelse af tidsplaner og budgetter. Du er behageligt selskab, og du har en god humor.

Vi tilbyder:
Fra begyndelsen af din ansættelse tilbyder vi dig et spændende job i en dynamisk virksomhed. I ProInvent er der kort vej fra tanke til handling, og her går kreativitet og struktur hånd i hånd. Du vil møde en inspirerende og udviklende hverdag med engagerede kolleger, masser af jobtilfredshed og professionelle udfordringer.

Vi har en unik kultur, hvor vi hjælper hinanden og har indarbejdet ”fremadrettet videndeling”. Det er dette, der udvikler os og gør os endnu bedre. Vi stiller store krav til dig; men stadig har balance mellem arbejde og privatliv en høj prioritet. Vi tilbyder dig en attraktiv og konkurrencedygtig løn, der forhandles i henhold til kvalifikationer. Udover individuelt forhandlet løn tilbyder vi dig en bonusordning, overtidsbetaling, flexordning og sundheds- og pensionsforsikring.

Virksomheden:
ProInvent A/S er en integreret produkt- og produktionsteknologiudviklingspartner, der er specialiseret i at støtte innovation i nogle af verdens førende virksomheder inden for deres område, som Novo Nordisk, Coloplast, Leo Pharma, Haldor Topsøe, Novozymes, Radiometer, Bavarian Nordic og Umicore. og de drager fordel af højt automatiserede produktionssystemer.

De største fordele for kunder, der er partner med os, er hurtige på markedet, høj produktivitet, effektiv produktion, muligheden for ubemandet produktion, ensartet produktkvalitet, godt arbejdsmiljø, god forretningsindtjening og øget konkurrenceevne.

Alt hvad vi gør og planlægger at gøre i fremtiden, er baseret på hovedkundernes behov og forudsagte behov. Derfor foretager ProInvent parallel design af produkter og det relaterede produktionsudstyr inden for udvalgte kernekompetencer, der passer til kundernes behov. ProInvent følger og hjælper vores partnere fra idé til levering af produktionsteknologi.

Læs mere om ProInvent A/S på: www.proinvent.dk

Ansøgning:
Hvis du er interesseret i ovenstående, så send en e-mail med din ansøgning og CV som vedhæftede filer på mail til: job@proinvent.dk

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Head of Machine Development Henrik Søndergaard på tlf. +45 27 25 10 01