ProInvent A/S søger en udadvendt og teknisk stærk gruppeleder til vores Machine Vision. Den rette person vil få ansvaret for forretningsområdet indenfor Vision systemløsninger. Med din erfaring og bred viden vil du få ansvaret for Vision til projekterne og at opbygge de rette kompetencer, støtte salget, samt lede og tiltrække nye resurser til vores visiongruppe. ProInvent blev etableret i 1994 og har arbejdet med avanceret Machine Vision siden 1999. Her hjælper vi vores kunder med at øge produktkvaliteten og produktionsfleksibiliteten. Vores Machine Vision gruppe har specialiseret sig i state-of-the-art teknologi med fokus på Smartcameras og Deep learning. Strategien er at være fleksibel og understøtte flere forskellige løsninger, der hver især har forskellige fordele og ulemper. Denne fleksibilitet giver os mulighed for altid vælge det korrekte værktøj til jobbet, hvilket resulterer i omkostningsbesparelser, hurtig udvikling og øget OEE for vores kunder.

Læs mere om vore visiongruppe på: https://www.proinvent.dk/machine-vision/

Stillingen:
Du er en del af ledelsesteamet og har ansvaret for implementering af strategien og videreudvikling af vore egen visiongruppe som vi etablerede for 3 år siden. Du er sparringspartner til egen udviklingsafdeling, kunder og samarbejdspartnere indenfor vision løsninger.

Ligeledes har du ansvaret for valg af rette leverandører til specifikke løsninger og kontaktflade til leverandørerne.

Af andre ansvarsopgaver kan nævnes:

- Omsætte kundekrav i form af funktionsbeskrivelser til internt brug, samt underleverandører af hardware og software
- Tilsikre kvaliteten af vision løsningerne lever op til kundernes forventninger
- Tilsikre konstant udvikling af kompetencer indenfor vision teknologier
- Yde support til projektledelsen
- Selvstændigt gennemføre, samt deltage i kundemøder
- SWOT og konkurrent analyser inden for vision

Vi tilbyder dig en stilling, hvor du vil deltage i alle faser i projektet lige fra salg til aktivt at medvirke til udviklingen af de overordnede teknologier og løsninger, samt deltage i realisering og idriftsættelse af maskinerne.
Du kommer til at arbejde med de allernyeste teknologiske løsninger, hvor kun kreativitet sætter grænsen. Du får ansvar, og vi støtter og investerer i din udvikling, så du og teamet gør en forskel for kunderne. Du vil få en meget bred kontaktflade, da du vil deltage i kundemøder, brainstorms, konceptsessioner og være tæt på fremstilling og aflevering af maskinerne til kunden. Et projekt har typisk en tidshorisont på ½ - 1 år, og du skal forvente rejseaktiviteter i mindre omfang.

Personlig profil:
Du har mindst 5 års erfaring og dermed opbygget en stor viden omkring vision løsninger, herunder belysningsteknikker, kamerasystemer og software. Du sidder sandsynligvis i dag med lignende ansvar hos en slutbruger, maskinbygger eller producent af vision løsninger. Du trives med en travl hverdag, hvor ingen dage er ens. Du motiveres af høj kundetilfredshed både internt og eksternt, samt trives i en rådgivende rolle og opbygning af langvarige relationer.

Du har en klar ambition om at resultaterne af din indsats vil være mærkbare gennem hele organisationen, og vil aktivt udfordre og påvirke status quo.

Øvrige kvalifikationer

- Parat til at gå forrest og gå den ekstra mil for at skabe succes indenfor vision løsninger
- Har en relevant uddannelse ( ingeniør eller lign. ), der har givet dig stor teknisk indsigt
- Som person er du nysgerrig og har interesse for den nyeste teknologi
- Parat til at være bindeled mellem salg og udvikling, og dermed sikre et godt samarbejde og fælles forståelse for at kunden er i centrum
- Nytænkende, proaktiv holdspiller, der konstruktivt arbejder med interne og eksterne interessenter
- Udadvendt med kommerciel forståelse
- Sociale og analytiske evner med et godt drive
- Flair for og lyst til gruppeledelse
- Dansk og Engelsk i skrift og tale

Vi lægger vægt på teamwork og trivsel, så du er behageligt selskab, har en god situationsfornemmelse, og du har en god humor.

Vi tilbyder:
Fra begyndelsen af din ansættelse tilbyder vi dig et spændende job i en dynamisk virksomhed. I ProInvent er der kort vej fra tanke til handling, og her går kreativitet og struktur hånd i hånd. Du vil møde en inspirerende og udviklende hverdag med engagerede kolleger, masser af jobtilfredshed og professionelle udfordringer.
Vi har en unik kultur, hvor vi hjælper hinanden og har indarbejdet ”fremadrettet videndeling”. Det er dette, der udvikler os, og gør os endnu bedre. Vi stiller store krav til dig; men stadig har balance mellem arbejde og privatliv en høj prioritet.

Udover individuelt forhandlet løn i henhold til kvalifikationer, tilbyder vi dig bonusordning, overtidsbetaling, flexordning og sundheds- og pensionsforsikring.

Virksomheden:
ProInvent A/S er en integreret produkt- og produktionsteknologi-udviklingspartner, der er specialiseret i at støtte innovation i nogle af verdens førende virksomheder inden for deres område, som Coloplast, Novo Nordisk, Leo Pharma, Haldor Topsøe, Novozymes, Radiometer, Bavarian Nordic og Umicore - og de drager fordel af højt automatiserede produktionssystemer.
De største fordele for kunder, der er partner med os, er: hurtig på markedet, høj produktivitet, effektiv produktion, muligheden for ubemandet produktion, ensartet produktkvalitet, godt arbejdsmiljø, god forretningsindtjening og øget konkurrenceevne.
Alt, hvad vi gør og planlægger at gøre i fremtiden, er baseret på hovedkundernes behov og forudsagte behov. Derfor foretager ProInvent paralleldesign af produkter og det relaterede produktionsudstyr inden for udvalgte kernekompetencer, der passer til kundernes behov. ProInvent følger og hjælper vores partnere fra idé til levering af produktionsteknologi.

Læs mere om ProInvent A/S på: www.proinvent.dk

Ansøgning:
Hvis stillingen som gruppeleder for vision lyder som noget for dig, bedes du sende en ansøgning på job@proinvent.dk
Vi ser frem til at høre fra dig.

For mere information og detaljer om stillingen bedes du kontakte COO Søren Ærenlund tlf.: 2895 1001 eller CEO Leif Dalum 4015 1001

Vi behandler applikationer kontinuerligt. Indsend din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.