Erfaren profil med ekspertise inden for Quality Management, Regulatory Affairs & Salg

 

Hvis du brænder for at skabe Medico og Kombinations- produkter i verdensklasse, der hjælper med at forbedre menneskers liv, så er du præcis den, vi leder efter.

I det hurtigt voksende produktudviklingsområde i ProInvent A/S hjælper vi vores kunder med at udvikle den næste generation af produkter gennem tæt samarbejde og stærke partnerskaber. Vi benytter vores professionelle færdigheder til at skabe nye innovative løsninger med et stort fokus på kundernes behov, robust design og produktionskvalitet

Vi leder efter en højt kvalificeret profil til at påtage sig rollen som Head of QA/RA, der kan hjælpe vores kunder med at bringe produkter hurtigere på markedet ved at anvende deres kompetencer inden for Quality Management & Regulatory Affairs.

 

Hvad tilbyder vi

Vi tilbyder et spændende job i en dynamisk virksomhed. Der er kort vej fra tanke til handling, og her går kreativitet og struktur hånd i hånd. Du vil få en inspirerende hverdag med spændende faglige udfordringer, engagerede kolleger og masser af arbejdsglæde. Vi har en unik kultur, hvor vi hjælper hinanden og har indarbejdet "fremadrettet videndeling". Det er det, der udvikler os og gør os endnu bedre.

Vi forventer meget af dig, men i et sundt miljø, der prioriterer balancen mellem job og familie. Du tilbydes en attraktiv lønpakke, der forhandles efter kvalifikationer. Ud over individuelt forhandlet løn tilbydes du bonusordning, overarbejde, Flex-ordning og sundheds- og pensionsforsikring.

 

Hvem leder vi efter

Du er en erfaren QA/RA leder med flair for eller erfaring med salg og har stor passion for at gøre en forskel og søger konstant nye måder at forbedre status quo på. Du har en oprigtig interesse for mennesker og er god til at opbygge stærke teams og skabe en stærk arbejds atmosfære. Du er god til at netværke og skabe relationer og har lysten og evnen til at bygge en forretning op.

Du vil være ansvarlig for at opbygge et top professionelt team af QA og RA specialister, der vil indgå i forskellige kundeprojekter. Du vil være ansvarlig for at bygge QA/RA-forretningen op ved salg gennem netværk og nye relationer. Som en del af lederteamet i Produktudviklinggruppen, vil du være med til at sætte den strategiske retning for området og fremme en stærkt motiveret holdånd.

Vi leder efter en M.Sc. eller Ph.D. i et relevant videnskabeligt felt, f.eks. molekylærbiologi, kemi, farmaci, nanoteknologi eller tilsvarende, og vi forventer at du har mindst 10 års erfaring med Quality Management & Regulatory Affairs inden for udvikling af medico produkter.

 

Vi forventer, at du har følgende:

 • Stor erfaring med Quality Management & Regulatory Affairs fra større virksomheder inden for medico
 • Stor erfaring med regler og standarder, der gælder for medico industrien, herunder FDAs kvalitetssystembestemmelser og ISO13485
 • Stor erfaring med forståelse af anvendelsen af kvalitetssystemer
 • Stort kendskab til direktiver, standarder og retningslinjer
 • Erfaring med at opbygge dygtige teams og sætte den strategisk retning
 • Erfaring med at motivere og udvikle teams
 • Stærk flair eller erfaring med at drive salg gennem netværk og relationer

 

Personlige færdigheder

 • Struktureret og effektiv med en analytisk og systematisk tilgang
 • Udadvendt og varm personlighed, der har let ved at skabe relationer
 • I stand til at balancere medarbejderledelse og forretningsledelse i det daglige arbejde
 • Fremragende skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på engelsk

 

Om rekrutteringsprocessen

Hvis stillingen som Head of QA/RA lyder som noget for dig, så få endelig sendt din ansøgning afsted - Vi ser frem til at høre fra dig.

For mere information om stillingen, bedes du kontakte Chief Development Officer, René Ferm Nyberg på telefon 2829 2990

Vi behandler ansøgninger løbende, så derfor bedes du indsende din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.