SiteMap over ProInvent A/S teknologiudvikling ProInvent A/S udvikler specialmaskiner, robotter og robotbaserede automationsanlæg
                     
   
REFERENCEOMRÅDER
         
   

Zensys A/S

Z-Wave Lighting and Appliance Control System

 

Zensys A/S og ProInvent har samarbejdet omkring udvikling af nye produkter til produktserien, Z-Wave Lighting and Appliance Control System. Zensys er en teknologivirksomhed med særlig ekspertise indenfor trådløse netværk, har udviklet Z-Wave teknologien og leverer denne til OEM partnere i USA, Europa, Japan samt Australien. Disse OEM kunder benytter systemet som produktionsgrundlag til at producere egne produkter under eget navn. Systemerne består af intelligente regulatorer og betjeningsenheder, som via radiosignaler er sammenkoblede i kontrolnetværk under Z-Wave netværksteknologien.

Samarbejdet mellem Zensys og ProInvent har primært koncentreret sig omkring udvikling af nye generationer af regulatorer, hvor ProInvent har deltaget i udviklingen af produkter til det europæiske og amerikanske marked. En åben og målrettet arbejdsfacon og evne til samarbejde på alle planer har sikret et dynamisk forløb med en meget aktiv og krævende kunde. Brugen af Pro/ENGINEER har bidraget til dette intensive udviklingsforløb.

ProInvents viden og netværk sikrede Zensys den rette kvalitet, design, udviklingstid og kostpris i forbindelse med udviklingen af et unikt og patenteret lysstyringssystem til private hjem.
 

 
Referenceblad:
Home Control System.pdf [302 kb]