SiteMap over ProInvent A/S teknologiudvikling ProInvent A/S udvikler specialmaskiner, robotter og robotbaserede automationsanlæg
                     
   
REFERENCEOMRÅDER
         
   

JAI A/S

Udvikling af industri PC

 

 

ProInvent har i nært samarbejde med JAI A/S udviklet og modnet en PC til brug i industrielt og vibrationsaggressivt miljø.

 

JAI A/S har forestået udvikling af det el-tekniske indhold i PC'en, mens den mekaniske konstruktion samt analyse omkring vibrationsstabilitet er foretaget af ProInvent.

 

Den mekaniske opbygning af Industri PC'en tager sit udgangspunkt i let servicetilgængelighed og montage samt krav om udpræget evne til at modstå kraftige vibrationer. Konstruktionen er skærmet med EMC-tætninger, der reducerer den elektromagnetiske stråling fra apparatet. Projektet har omfattet tyndpladekonstruktion, konstruktion med henblik på vibrationsstabilitet, placeringsanalyse og Design-For-Manufacturing. Projektets konstruktions og beregningsdel er udført i Pro/ENGINEER. Konstruktionsarbejdet blev gennemført på rekordtid, 2 måneder.

 

ProInvent har nu, som led i projektet, fremstillet prototyper, en 0-serie samt en optimeret første serie på i alt 40 stk. PC'ere.